Eetcafé en Restaurant
Eetcafé en Restaurant
Eetcafé en Restaurant

Eetcafé en Restaurant de hoofdwacht

Heeft u trek in een lekkere hap? Bij ons kunt u altijd terecht voor een uitgebreide maaltijd, een lichte lunch, een borrel met collega’s of voor een gezellige high-tea met vriendinnen. De Hoofdwacht is er voor iedereen!

De Hoofdwacht is groot genoeg, zodat er altijd wel een plekje vrij is. Door onze indeling zijn er meerdere locaties in ons pand en daardoor voldoende hoekjes. Hierdoor heerst er toch een heus huiskamergevoel.

 

Wij staan voor je klaar.

De Hoofdwacht is al ruim 16 jaar één van de bekendste ontmoetingsplaatsen van Gorinchem en omstreken. In het centrum van Gorinchem op de Grote Markt staat De Hoofdwacht altijd voor je klaar. Behalve lunchen en dineren kunt u hier lekker koffie drinken, borrelen en voor grote gezelschappen hebben wij speciale arrangementen.

 

Zomer- én winterterras.

Bij De Hoofdwacht kunt u genieten op het terras, niet alleen in de zomer, maar ook in de winter. De Hoofdwacht biedt nu ook de mogelijkheid overdekt, of gedeeltelijk overdekt te genieten van het terras. Op ons terras kun je de smaken en geuren van alle seizoenen beleven.

Populaire Artikelen