• Eetcafé en Restaurant

  kleinHeeft u trek in een lekkere hap? Bij ons kunt u altijd terecht voor een uitgebreide maaltijd, een lichte lunch, een borrel met collega’s of voor een gezellige high-tea met vriendinnen. De Hoofdwacht is er voor iedereen!

 • Het Arsenaal


  Doorklik2Het sfeervolle Arsenaal is een rustig gelegen ruimte op de eerste verdieping en is daardoor uitstekend geschikt om er te vergaderen of het houden van bijeenkomsten. Deze ruimte is in dezelfde stijl opgetrokken als de rest van het pand. En hier bestaat de mogelijkheid om tot 42 gasten aan één tafel plaats te nemen.

 • Het terras

  terras de hoofdwachtTerras in zomer en in winter.

  Genieten van zomerse geuren en smaken: uiteraard biedt ons zomerterras u de kans heerlijk te genieten van warmte, plezier en gezelligheid. Ook in de winter staat ons verwarmde en overdekte terras en serre met uitzicht over de Grote Markt garant voor een aangenaam verblijf.

 • ‘t Wijnhuis

  Home 3
  Echte wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen in ‘t Wijnhuis. U kunt hier in een Franse ambiance heerlijk genieten van een gevarieerd aanbod van speciaal voor u geselecteerde wijnen.

This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properly

.

 

 (Klik)

 

Volg ons op Twitter en Facebook


Onze Facebook pagina Volg ons!

Onze Menukaart

De Hoofdwacht is de plek bij uitstek om te genieten van lekker eten. De Hoofdwacht is 7 dagen per week geopend van 10.00 uur ‘s morgens tot 24.00 uur ‘s avonds. Wilt u alvast een voorproefje van onze gevarieerde menukaart? klik hier  (pdf)

 

Van saté tot tournedos, sissende garnalen of toch liever een vlamtosti? Ook voor borrelhappen of iets lekkers voor bij de koffie. Bij De Hoofdwacht is het goed eten en drinken op een toplocatie voor een betaalbare prijs. Zie onze Menukaart (pdf)

Menu voor groepen

Menuvoorstel grote groepen(PDF)

Met een grote groep lekker uit eten in Gorinchem? De Hoofdwacht heeft veel ervaring met het verzorgen van buffetten, borrels, recepties en nog veel meer wanneer het gaat om grote gezelschappen.

 

Lees meer...

Lunchkaart

Voorgenieten van onze ruime selectie royaal belegde broodjes, salades of ons Twaalf uurtje? Wij serveren u zowel binnen, maar ook buiten op het terras het menu van uw keuze. Met smaak bereid en zorgvuldig voor u geselecteerd. Bekijk onze menukaart(link naar de pdf).

 

Arrangementen

Kom ook genieten van onze heerlijke specials. Eindeloos genieten van het luxe bittergarnituur, fingerfood, of ons weekmenu. Iedere zondag is het bij ons Familiedag, dan eten kinderen gratis mee. Sinds enige tijd ook bij De Hoofdwacht: High Tea en High Wine.

 

 Specials: